Imuno TF® - Sigurna opcija za poboljšavanje imunološke obrane organizma

21. listopada 2020.
Sigurna opcija za poboljšavanje imunološke obrane organizma
Image title

Jačanje imuniteta uz pomoć faktora prijenosa

Poznato je da snaga imunološkog odgovora organizma na patogene ovisi o komunikaciji između imunoloških stanica. Zato je potrebno postići snažno poticanje njihovog odgovora. U tome nam mogu pomoći endogeni faktori prijenosa, čija se proizvodnja inicira prirodnim imunološkim odgovorom organizma na patogene. Oni djeluju kao jedinstvena vrsta glasnika u komunikaciji između stanica te pomažu organizmu da prepozna patogene i bori se protiv njih.
Međutim, ukoliko liječnik procijeni da organizmu pacijenta treba dodatna pomoć da se ubrza endogeni imunološki odgovor, oralnom suplementacijom izoliranih faktora prijenosa dodatno možemo pomoći našem organizmu.

Imuno TF® ima jednaki mehanizam djelovanja kao i prirodni faktori prijenosa. Modulira imunološki sustav stimulirajući ga protiv prijetnji od napada mikroorganizama ili tumorskih stanica, istovremeno izbjegavajući imunološku hiperaktivnost i autoimunu reakciju.

Glavni cilj upotrebe Imuno TF®-a je jačanje imunološkog sustava. Na taj se način mogu spriječiti oportunističke infekcije, posebno kod imunokompromitiranih pojedinaca. Također može djelovati kao pomoćno sredstvo u liječenju kroničnih bolesti te za smanjivanje stope rekurentnih infekcija.

Preuzmi ImunoTF® brošuru.


14. listopada 2020. održana je Fagronova online akademija s temom “Jačanje imuniteta uz pomoć faktora prijenosa"


Naši predavači bili su renomirana imena iz svijeta farmaceutike, Hudson Polonini, BPharm, MSc, PhD, te Marina Marušić Fojs, mag.pharm. koji su prenijeli svoje znanje o najnovijim spoznajama vezano uz ulogu faktora prijenosa u jačanju imuniteta, što je od posebnog značaja u razdoblju godine koje je pred nama.
 
Online akademiji prisustvovalo je 230 liječnika i ljekarnika.


Za potrebe našeg webinara snimljen je Imuno TF® video izrade pripravaka u Ljekarni Marina Marušić Fojs. Video prikazuje postupak izrade Imuno TF® kapsula i oralne suspenzije.

Image title
Učitavam
Učitavam