Povijest Fagrona

Od male tvrtke do globalnog lidera na tržištu i inovatora u izradi magistralnih pripravaka.

Fagron je osnovan 1990. u Rotterdamu (Nizozemska). Kontinuiranim fokusom na inovacije, kvalitetu i rješenja, Fagron je u samo 7 godina stekao vodeće mjesto na tržištu u izradi magistralnih pripravaka u Nizozemskoj. Fagronova uspješna strategija usmjerena je na optimizaciju i inovacije u personaliziranoj farmaceutskoj njezi, uz širenje terapijskih mogućnosti liječenja u svijetu i poboljšanja kvalitete života pacijenata. Fagronov jedinstveni poslovni model i ulaganja u inovacije i razvoj proizvoda rezultirali su činjenicom da je Fagron trenutno vodeća tvrtka u izradi magistralnih pripravaka i da djeluje u 35 zemalja u Europi, Americi, Bliskom Istoku, Africi, Aziji i Tihom oceanu. Proizvodi i inovacije tvrtke Fagron prodani su više od 200.000 kupaca u više od 60 zemalja diljem svijeta.

Fagron je aktivan u sljedećim područjima izrade magistralnih pripravaka:

  • Fagron Compounding Services: personalizirani gotovi lijekovi koji se pripremaju u Fagronovim sterilnim i nesterilnim prostorijama u Europi, Sjevernoj Americi, Latinskoj Americi i Južnoj Africi.
  • Fagron brandovi: inovativni koncepti, baze i formulacije za izradu magistralnih pripravaka koje je razvio Fagron, često u uskoj suradnji s liječnicima koji propisuju lijekove, ljekarnama i sveučilištima. 
  • Fagron sirovine: farmaceutske sirovine, oprema i sve što je ljekarnicima potrebno kako bi mogli izraditi lijekove u ljekarni.


Fagron danas


Učitavam
Učitavam