Fagron Akademija

26. travnja 2024.
Fagron je održao Akademiju 20. ožujka 2024., okupivši 150 uzvanika, među kojima su bili liječnici, specijalisti dermatologije i magistri farmacije.
Fagron je održao Akademiju 20. ožujka 2024., okupivši 150 uzvanika, među kojima su bili liječnici, specijalisti dermatologije i magistri farmacije. Glavna tema bila je važnost personaliziranog pristupa u dermatologiji, istaknuvši primjenu proizvoda poput Nourisila i Cleoderma u praksi.
Na Akademiji se aktivno raspravljalo o novim trendovima i metodama liječenja dermatoloških stanja sa naglaskom na personaliziranom pristupu u postizanju optimalnih rezultata za pacijente. Posebno je istaknuta važnost pravilne primjene magistralnih pripravaka u ljekarničkoj praksi kako bi se osigurala individualna njega i terapija za svakog pacijenta.
Osim teorijskog dijela, Akademija je bila obogaćena praktičnim primjerima izrade magistralnih preparata, pružajući sudionicima praktično iskustvo i uvid u postupak izrade.
Ova Akademija predstavlja još jedan korak Fagrona u podršci kontinuiranog obrazovanja i stručnog razvoja u području dermatologije i farmacije.

Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Učitavam
Učitavam