Aromaforce - prirodna zaštita eteričnim uljima

Image title

Zima je period u kojem posebno moramo voditi računa o očuvanju zdravlja i imunitetu. Kihanje, šmrcanje, začepljen nos, grlobolja, glavobolja, temperatura - dobro poznati simptomi gripe i prehlade za većinu su ljudi čest suputnik u zimskim mjesecima.

AROMAFORCE SPREJ ZA NOS mogu koristiti djeca iznad 3. godine starosti, trudnice i dojilje kod svih tegoba začepljenosti nosa i time olakšava disanje.
Sadrži organski propolis i organska eterična ulja. Ne sadrži metvicu ili mentol.
Koristi se u simptomatskom liječenju začepljenja nosa, u slučajevima rinitisa i nazofaringitisa. Odčepljuje i pročišćava nos uklanjajući sluz, izvor bakterijske kontaminacije, istovremeno sprječavajući isušivanje sluznice.
Saznajte više
AROMAFORCE KAPSULE ZA INHALACIJU su gotov proizvod, spreman za upotrebu, sastavljen od najdjelotvornijih antivirusnih eteričnih ulja organskog podrijetla. Njihov sastav čine eterična ulja ravintsare, eukaliptusa globulusa, paprene metvice, palmarose, čajevca i eukaliptusa divesa.
Aromaforce kapsule za inhalaciju spadaju u skupinu medicinskog proizvoda te se preporučuju za odrasle i djecu stariju od 12 godina.
Saznajte više
AROMAFORCE HIDROALKOHOLNI SPREJ ZA RUKE koristi se za dezinfekciju ruku i manjih površina pri čemu učinkovito djeluje protiv virusa. Učinkovitost je dokazana studijom pri kojoj je proizvod pokazao antivirusno djelovanje kod adenovirusa i virusa gripe (Η1Ν1).
Sastav spreja čine 70% denaturirani alkohol, ravintsara, čajevac, eukaliptus radiata i mandravasarotra.
Biocidni pripravak rabiti pažljivo. Prije uporabe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o pripravku.
Saznajte više

*Kupnjom jednog pakiranja Aromaforce kapsula za inhalaciju, poklanjamo Pranaromov inhalator gratis.

Promotivnu kupnju možete ostvariti u Kemig4U maloprodaji, webshopu kosarica.hr i Farmacia prodajnim mjestima.

Učitavam
Učitavam