Ulje ricinusa 100 ml oleoTHERAPY Cosmetics

Artikl broj 1004747

Dobiva se hladnim tiještenjem sjemenki ricinusa.

Ulje ima iznimnu važnost u kozmetičkoj industriji.

Hidratizira kožu i štiti barijeru kože, stoga se najčešće koristi u kozmetičkim pripravcima, kao što su sapuni, preparati za njegu suhe i oštećene kože.

Često je dodatak u uljnim pakunzima za kosu, obrve, trepavice i nokte.

Bogato je masnim kiselinama, koje na kožu djeluju umirujuće. Ima vrlo razmazivu teksturu, što ga čini dodatno poželjnim za mnoga ulja za kosu i vlasište, balzame i guste emulzije za kožu.

Proizvod se trenutno ne može naručiti.
Opis

Dobiva se hladnim tiještenjem sjemenki ricinusa.

Ulje ima iznimnu važnost u kozmetičkoj industriji.

Hidratizira kožu i štiti barijeru kože, stoga se najčešće koristi u kozmetičkim pripravcima, kao što su sapuni, preparati za njegu suhe i oštećene kože.

Često je dodatak u uljnim pakunzima za kosu, obrve, trepavice i nokte.

Bogato je masnim kiselinama, koje na kožu djeluju umirujuće. Ima vrlo razmazivu teksturu, što ga čini dodatno poželjnim za mnoga ulja za kosu i vlasište, balzame i guste emulzije za kožu.

Recenzije (0)
Još nema recenzija.
    Učitavam
    Učitavam