Održali smo Fagron NutriGen™ online akademiju

19. lipnja 2020.
Zašto je važan Fagron NutriGen™?

Tijekom aktualne pandemije koronavirusa svima nam je postalo još jasnije koliko nam je zdravlje dragocjeno te koliko ga je zaista važno sačuvati, kao i osigurati snažan imunitet uz odabir optimalnih namirnica za prehranu. Tijekom posljednja 3 mjeseca svjedoci smo brojnih promjena u našem načinu života uzrokovanih koronavirusom. Okolnosti su nas prisilile da se manje krećemo, manje vježbamo, više sjedimo pred ekranima, a često, uslijed ovih okolnosti, i konzumiramo veću količinu hrane nego inače. Uslijed toga, mnogi pojedinci sada imaju neželjeni višak kilograma, a kronični bolesnici sa dijabetesom, hipertenzijom, metaboličkim sindromom, kao i pacijenti s drugim kroničnim bolestima nalaze se u dodatno otežanoj zdravstvenoj situaciji.

Razmišljajući u tom smjeru nametnulo nam se pitanje možemo li nešto učiniti da za pojedince, koji se prepoznaju u nekom od prethodno navedenih opisa, prilagodimo plan prehrane skrojen baš po njihovoj mjeri?

Fagron NutriGen™ je inovativni genetski test koji omogućuje izradu personaliziranog plana prehrane u svrhu regulacije tjelesne težine, uzimajući u obzir genetske faktore i ostale relevantne karakteristike pacijenta.

Benefiti Fagron NutriGen™ testa su:
  • analiza 384 genetske varijacije
  • analiza više od 70 prehrambenih kategorija i 850 pojedinačnih namirnica
  • ekskluzivni alat za zdravstvene djelatnike
  • jednokratan genetski test
Image title
U lipnju smo održali Fagron NutriGen™ online akademiju s ciljem pružanja uvida u sve aspekte i analize svih benefita ovog inovativnog genetskog testa našim polaznicima. Webinaru je prisustvovalo 280 liječnika, farmaceuta i nutricionista, a gost predavač bio je cijenjeni Nenad Bratković, mag.nutr., univ.mag.pharm.

Pogledajte video s online akademije.
Učitavam
Učitavam