Fagron Akademija: "Genetski testovi u svakodnevnoj praksi"

Tuesday, May 3, 2022
U Zagrebu je 28.04.2022. godine održana druga po redu Fagron Akademija u ovoj godini na temu: "Genetski testovi u svakodnevnoj praksi."

28.04.2022. u Zagrebu je održana druga po redu Fagron Akademija u ovoj godini na kojoj se okupilo 100 liječnika, farmaceuta i nutricionista. Tema akademije bila je: „Genetski testovi u svakodnevnoj praksi“.

Uvodno predavanje: „Uvod u genomiku“ održala je Ana Ljahnicky, mag.pharm.

Prim.dr.sc. Lena Kotrulja, dr.med., spec. dermatologije i venerologije podijelila je s okupljenima svoja iskustva u liječenju alopecije prema genetskom profilu.

O nutrigenomskoj analizi u praktičnoj primjeni pričala nam je Arijana Borovnica Mucak, mag. nutr., a doc.dr.sc. Elvira Lazić Mosler, dr.med., spec. dermatologije i venerologije održala je zanimljivo predavanje na temu: „Personalizirani pristup antiagingu“.

Akademija je završila predavanjem Marine Marušić Fojs, mag.pharm. na temu: „Izrada personaliziranih pripravaka u ljekarni“.

Predavanjima smo obuhvatili sva tri Fagron Genomics genetska testa; TrichoTest, NutriGen i TeloTest, a s okupljenima smo razgovarali o specifičnostima svakog genetskog testa kao i o njihovoj praktičnoj primjeni.  


Akademija:
Loading
Loading